Η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας βάζει «πλάτη» για τον δρόμο προς τον ΧΥΤΑ Φλόκα

«Αν και είναι δημοτικό έργο, εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και που κάνουμε για όλες τις περιοχές που είναι στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας».

Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Γάμμα, αναφερόμενος στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα και βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Όπως έγραψε χθες το dytikanea.gr σε αναλυτικό ρεπορτάζ, ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε στο γραφείο του, τους δημάρχους Νικολάου, Πελετίδη και Καρπή προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις περιοχές τους. Μεταξύ αυτών, συζητήθηκε και ο συγκεκριμένος δρόμος, καθώς από εκεί θα περνούν πολύ περισσότερα απορριμματοφόρα και μεγάλα οχήματα όταν πλέον θα είναι έτοιμη και η νέα μονάδα επεξεργασίας στερεών αποβλήτων. «Άμεσα θα χρηματοδοτήσουμε την αναβάθμιση και την ανακατασκευή του, για να αρθεί η επικινδυνότητα του υφιστάμενου δρόμου, ενώ θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στη μελέτη για τη νέα μονάδα επεξεργασίας, μια νέα χάραξη», είπε ο κ. Αλεξόπουλος. Πρόκειται για μια νέα χάραξη, που όπως γράψαμε χθες, προτάθηκε να ξεκινά από την ΒΙΠΕ και να καταλήγει στον ΧΥΤΑ Φλόκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το πρωί, ένα απορριμματοφόρο του δήμου δυτικής Αχαΐας, εξετράπη και ανετράπη, ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψει ο οδηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΘΕΣΙΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του dytikanea.gr:

Θέματα που «καίνε» τη δυτική Αχαΐα στη συνάντηση με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο – Τί θα γίνει στον πολύπαθο δρόμο προς τον ΧΥΤΑ Φλόκα

Απορριμματοφόρο τούμπαρε στο δρόμο για τον ΧΥΤΑ Φλόκα – Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον οδηγό – ΦΩΤΟ