Στο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Χρήστος Νικολάου – Επαφές με Κυβερνητικούς αξιωματούχους στα Γιάννενα

Συνεχίζονται στα Γιάννενα  οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ με κεντρικό μήνυμα  «Αλλάζουμε. Το Κράτος, τις ζωές μας, την Ελλάδα», με τη συμμετοχή πεντακοσίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων  και προσκεκλημένους  υπουργούς  και εκπροσώπους κομμάτων, εκπροσώπους αυτοδιοικητικών φορέων από την Ευρώπη, εκπροσώπους του επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Το «παρών», στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, είναι και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά, τον Αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο και τον πρόεδρο ΦΟΔΣΑ Σπύρο Τραχάνη.

 

 

 

 

 

 

 

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, ο Γενικός Γραμματέας ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολης, ο πρόεδρος ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς και ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης.

 

       

Οι εκπρόσωποι του δήμου δυτικής Αχαΐας είχαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και επαφές με αξιωματούχους της Κυβέρνησης που παραβρέθηκαν στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, μεταφέροντας τα ζητήματα της περιοχής που απασχολούν και προβληματίζουν ιδιαίτερα. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος να τα λέει με τον υπουργό Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλή.