Ο Ηρακλής Ρούπας για το αποτέλεσμα στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Την άποψή του για το αποτέλεσμα τις εκλογές της Κεντροαριστεράς εκφράζει ο Ηρακλής Ρούπας. 
Μετά από μία άκρως δημοκρατική και αντιπροσωπευτική διαδικασία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αναγέννησης της παράταξης. Προσωπικά συγχαίρω την Φωφη Γεννηματά για την ανάδειξή της ως Προέδρου του νέου φορέα, καθώς και τον Νίκο Ανδρουλάκη για τον αγώνα του και την ανάδειξη της ύπαρξης μίας μεγάλης δυναμικής διαφορετικότητας στην Παράταξη.
Η ισορροπία του αποτελέσματος δημιουργεί σε όλους μας την υποχρέωση σύνθεσης τάσεων και ανάδειξης νέων πολιτικών καθώς και προσώπων στην πολιτική. Μας δημιουργεί την υποχρέωση ως μία νέα ομάδα πλέον- χωρίς διαχωρισμούς και παλαιοκομματικές πρακτικές- να εργασθούμε ώστε να πείσουμε τους πολίτες πως έχουμε αλλάξει, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την συνολική ανασύνθεση του χώρου μας. Με πολιτική ευπρέπεια και ειλικρινή προσέγγιση. Προσπάθεια, που πρέπει να αναδειχθεί σε κάθε περιφέρεια της χώρας. Προσπάθεια που θα συνεχίσω με το ίδιο πείσμα που είχα τα τελευταία χρόνια.
Οπλισμένοι με το σημαντική αναγέννηση της εικόνας της Παράταξης, πρέπει συλλογικά να βαδίσουμε προς το Συνέδριο προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα δύσκολο οδοιπορικό που θα κριθεί –θετικά εκτιμώ- στις κάλπες κατά τις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αποφασίσει να τις προκηρύξει ο κος Τσίπρας.