Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαΐας

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αχαΐας θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, σήμερα αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί διεξάγεται σε μια περίοδο που βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για να μπει στο “γύψο” το δικαίωμα στην απεργία. Η εφαρμογή όλων των μνημονιακών νόμων, η ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης και των αντίστοιχων προαπαιτουμένων μέτρων στην κυριολεξία γονατίζουν το λαό, με φόρους και περικοπές στα εργασιακά, κοινωνικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση ενάντια στο απεργιακό δικαίωμα, που καμιά κυβέρνηση δεν είχε τολμήσει ν’ αγγίξει, υλοποιεί ένα πάγιο αίτημα του κεφαλαίου.

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, γραφτείτε τώρα όλοι στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, δώστε δύναμη στη δικιά σας  δύναμη, ισχυροποιήστε ένα πολύτιμο εργαλείο  για την οργάνωση του συλλογικού αγώνα όλων των εργαζομένων του κλάδου μας. Στήριξε με την συμμετοχή σου στις εκλογικές διαδικασίες το Συνδικάτο, στο δρόμο της διεκδίκησης των απωλειών μας, της κάλυψης των σύγχρονων αναγκών μας, της αντεπίθεσης του κλάδου και της τάξης μας συνολικά. Ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον  εργασιακό  μεσαίωνα που μας οδηγούν χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις που υπηρετούν τα συμφέροντα  της πλουτοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟΝ ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ (Φωκαίας 26,Πλ. Ελευθερίας)