Καλά νέα για το κτίριο που στεγάζει το 2ο Δημοτικό και το Ειδικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας – Ευχαριστήριο της διεύθυνσης στον Ξ. Μπαχρά

Εργασίες βελτίωσης του κτιρίου του στεγάζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, πρόκειται να γίνουν σύντομα. Αυτό ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ξενοφώντας Μπαχράς στη διεύθυνση του σχολείου, ικανοποιώντας το αίτημα της σχολικής κοινότητας, εκπαιδευτικών και γονιών. 

Η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, Μαρίζα Πλιάκα αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Αντιδήμαρχο ΠαιδείαςΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΧΡΑΣ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο οποίος από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβα στο 2ο δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαίας, μας επισκέφτηκε, με ενημέρωσε για θέματα του σχολείου και της περιοχής και κυρίως προσέφερε απλόχερα όλη τη βοήθεια που χρειαστήκαμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις τόσο του σχολείου μας όσο και του συστεγαζόμενου Ειδικού Σχολείου Κάτω Αχαία. Σήμερα μας έδωσε το καλό νέο για το βάψιμο όλου του σχολείου μας, ανταποκρινόμενος στο αίτημά μας ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές, να βελτιωθεί η εικόνα του σχολείου και να προσφέρουμε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον στα παιδιά μας. Τον ευχαριστώ προσωπικά από καρδιάς για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε μας αίτημα!»