Αυτό είναι το θύμα του δυστυχήματος στην Πατρών – Πύργου – Ο 57χρονος Γιώργος Τζούτης υπάλληλος της Πολεοδομίας στην Κάτω Αχαΐα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε στο δήμο Δυτικής Αχαΐας, η τραγική είδηση του θανάτου, του 57χρονου δημοτικού υπαλλήλου Γιώργου Τζούτη, ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 3 το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.
Ο Γιώργος Τζούτης, κάτοικος εν ζωή Παραλίας Πατρών, ήταν υπάλληλος του τμήματος Πολεοδομίας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και πατέρας δύο παιδιών, ενώ σύζυγός του είναι και αυτή δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Ερυμάνθου.
Ο άτυχος 57χρονος, επέστρεφε την ώρα του δυστυχήματος από την δουλειά στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών, όμως η διαδρομή έμελλε να είναι η τελευταία της ζωής του, καθώς η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά στο ύψος του γηπέδου των Βραχναιϊκων, με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Από την μετωπική σύγκρουση, ο Γιώργος Τζούτης έχασε την ζωή του, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Να σημειωθεί ότι λόγω της σύγκρουσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο διεξαγόταν με δυσκολία, με αποτέλεσμα η τροχαία να παρακάμψει την κίνηση των αυτοκινήτων από την παλαιά εθνική οδό για αρκετή ώρα.