Αλισσός: Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ με το άρρωστο σκυλάκι – Άμεση στήριξη του δήμου στην Αργυρώ Λοτσάρη που το φροντίζει – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκάρουν οι σκηνές με το άρρωστο αδέσποτο που φροντίζει η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας και μέλος της ομάδας «SoSτε τα Αδέσποτα» Αργυρώ Λοτσάρη. Η κ. Λοτσάρη έτυχε θερμής στήριξης και συμπαράστασης από τη δημοτική αρχή ώστε να γίνει συγκεκριμένη θεραπεία και να φιλοξενηθεί.

Η ίδια σημείωσε:

«Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα αδέσποτα, ήμουν χαρούμενη γιατί δεν μου είχε τύχει ποτέ άρρωστο σκυλάκι…. Αυτή η σκυλίτσα σήμερα το πρωί, ήταν γροθιά στο στομάχι… Ψώρα σε υπερβολικό βαθμό, πεινασμένη όσο δε παίρνει και φοβική σε σημείο που ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία… Δεν ξέρω τι την έκανε να με εμπιστευτεί και να με αφήσει να την προσεγγίσω (μετά από 40 ολόκληρα λεπτά βέβαια) πήγαμε στον κτηνίατρο, στον κ Σπύρο Ταρναρη που έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αρχίσαμε θεραπεία. Τον ευχαριστώ θερμά γιατί είναι δίπλα μου, όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον δήμαρχο μας Χρήστο Γεωρ. Νικολάου αλλά και την κυρία Πατρούλα Κοκκίνη για την άμεση βοήθεια τους. Η σκυλίτσα προς το παρόν φιλοξενείται και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία» αναφέρει η συμπολίτισσα μας Αργυρώ Λοτσάρη που την περιέθαλψε».