Φλας στην εκδήλωση της Αχαγιάς 82 για την παρουσίαση της ομάδας! ΦΩΤΟ

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση, με αφορμή την παρουσίαση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο, «Μελίνα Μερκούρη»

 Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έγιναν τα «αποκαλυπτήρια» της Αχαγιάς ’82.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο με στιγμιότυπα από την περσινή χρονιά και με την ολοκλήρωσή του, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Χρήστος Νικολάου. «Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα αθλητικά σωματεία της Αχαγιάς.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Αχαγιάς ’82 Τάσος Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στην τρέχουσα σεζόν καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, Σπύρος Ταρνάρης, Γιώργος Κολλιόπουλος και Ηλίας Οικονομόπουλος.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παράδοση πλακέτας στον team manager του συλλόγου, Χρήστου Γεωργιόπουλου από την κόρη του Μαργαρίτα.

Ιδιαίτερα τιμητική, ήταν η παρουσία των χορηγών που στηρίζουν και φέτος την προσπάθεια της Αχαγιάς 82.

Τεχνικό τιμ και παίκτες, μίλησαν ο καθένας ξεχωριστά και ευχήθηκαν μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη επιτυχίες.

Πολύ όμορφη στιγμή, ήταν η παρουσίαση της συλλεκτικής φανέλας της Αχαγιάς 82, (δώρο του Άγγελου Τσάμη) την οποία παρέδωσε ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντας Μπαχράς στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Σταμόπουλο.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Χρήστο Σαράντη και τον Θάνο Τσάμη, που ανέβηκαν το βήμα και αναφέρθηκαν τόσο στην Αχαγιά 82 όσο και στα Αστέρια Αχαΐας.

Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου, ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Κουνάβης, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κάτω Αχαϊας Βαγγέλης Τησαρχόντος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ταπεινός, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Νίκος Τσώκος, ο τοπικός σύμβουλος, Γαλαζούλας Τάκης ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δυτικής Αχαΐας Παναγιώτης Βουκελάτος, η ταμίας της Ένωσης, Ελένη Ντάζου, δημοσιογράφοι αλλά και οι χορηγοί της ομάδας.