Καρέ – καρέ η εκδήλωση της Αχαγιάς 82 – Η παρουσίαση της ομάδας, οι ιστορικές στιγμές σε βίντεο και η συγκινητική στιγμή της συλλεκτικής φανέλας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, η διοίκηση της ΑΧΑΓΙΑΣ 82 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα αναδρομικό video, της περσινής χρονιάς.
Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ο οποίος συνεχάρη την ομάδα για την προσπάθεια της. Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων ζήτησε από όλο τον κόσμο και τις εταιρείες να είναι κοντά στους «κόκκινους». Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου Τάσου Αναγνωστόπουλου, του Σπύρου Ταρνάρη, του Γιώργου Κολλιόπουλου και του Ηλία Οικονομόπουλου εκ με μέρους της διοίκησης.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν τα τοπικά ΜΜΕ για την προσφορά τους στην ομάδα ανάμεσά τους και η δημοσιογράφος Βίκυ Αθανασοπούλου (temponews.gr, dytikanea.gr). 
Ακολούθησαν δυο video από την περσινή πορεία της ομάδας ενώ δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Γεωργιόπουλο για όσα προσφέρει στο σύλλογο. Συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν η κόρη του Μαργαρίτα του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα!
Ακολούθησε βίντεο με την ασίστ του Σταμόπουλου.
Ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξ. Μπαχράς παρέδωσε στον Γιάννη Σταμόπουλο τη συλλεκτική φανέλα (ΦΩΤΟ) που είχε κάνει δώρο ο Άγγελος Τσαμης και την είχε παραδώσει στον πρόεδρο του ΟΤΑΔ.
Ο Άγγελος Τσάμης περιγράφει συγκινημένος:
«Μεγάλη τιμή για τη Πόλη μου την Κάτω Αχαγια να παρουσιάζει την συλλεκτική φανέλα του Α.Ο. Αχαγια ’82 ο καλύτερος παίκτης που πέρασε ποτέ από το αντρικό της Τμήμα, ο Γιάννης Σταμοπουλος. Τιμή μας που τον έχουμε παίκτη και τον απολαμβάνουμε τις Κυριακές στη πόλη μας!!!. 
Καλή αρχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για την Αχαγια ’82 θα είμαι δίπλα της οπότε μου δίνεται η ευκαιρία σε Αθήνα και Αχαγια.
Καλή αρχή και στην έτερη ομάδα Δύμη ’07 και στον αδερφό μου Νικο Παναγιωταρόπουλο που ηγείται στο τιμόνι της ομάδας στην πρώτη της εμφάνιση στην πρώτη κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Η. 
Και στον Αχαικο μας του Βασίλη Παππα και των άλλων παιδιών !!!
Τέλος θα αφήσω το παιδί μου τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ που συνεχίζουν τη καλή τους δουλειά σε Μπάσκετ και Βολευ ,με συμμετοχές ρεκόρ και πληρότητα 100% σε όλα τα τμήματα!!! 
Χρήστο, Θάνο, Ρανια, Αλέξανδρε συνεχίστε το έργο που θα αφήσει παρακαταθήκη στη πόλη μας τους νέους Αχαγιωτες Αθλητές για τον Αχαγιωτικο Αθλητισμό και την Νεολαία!!!»
Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι χορηγοί, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας, ενώ ακολούθησε χαλαρή διασκέδαση στο AM για όλους!