Φτιάχνουμε και τα μουστοκούλουρά μας!

  • Ανακατεύουμε τον μούστο με το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα μυρωδικά σε ένα μπολ.
  • Περνάμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ από κόσκινο.
  • Προσθέτουμε το μείγμα αυτό στο μείγμα των υγρών και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ωραία σφιχτή ζύμη. Τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες.
  • Όσο πιο πολύ αλεύρι βάζουμε τόσο πιο σφιχτά γίνονται τα κουλουράκια μας και πιο τραγανά.
  • Πλάθουμε μικρά κουλουράκια και τα βάζουμε σε ταψιά. Βγαίνουν άνετα 40 τεμάχια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-30 λεπτά.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν στη σχάρα

ΠΗΓΗ