Νονά έγινε η Ελίνα Φρούντα! Πώς να μην ήταν όλα τέλεια!!! «Μάγεψε» και πάλι το «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πώς να μην ήταν όλα τέλεια στη βάπτιση της μικρής Θεώνης, αφού νονά ήταν η Ελίνα Φρούντα της γνωστής επιχείρησης «Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα» στην Κάτω Αχαΐα.
Μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο βάπτισαν την κόρη του Γιάννη και της Αλεξάνδρας Μπεκίρη σε ένα … παραμυθένιο σκηνικό, τόσο στο Εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στην Λακκόπετρα, όσο και στο γνωστό εστιατόριο «Πυθάρι» όπου έγινε η δεξίωση.
Το θέμα της βάπτισης ήταν το Φλαμίγκο! Τα βαπτιστικά υπέροχα. Τη μικρή Θεώνη είχε ντύσει σαν πριγκίπισσα η νονά της. Τα χρώματα που «έντυσαν» τους χώρους του μικρού ναού, μέσα και έξω αλλά και στο εστιατόριο «Πυθάρι» ήταν τα αγαπημένα της μαμάς, βεραμάν και σάπιο μήλο! Τούλια, ζαχαρωτά, πολύχρωμες κορδέλες, λαχταριστά κεράσματα και «μαγική» διακόσμηση έφταναν μόνο για να εισπράξει η Ελίνα Φρούντα θερμά συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, αλλά και να κάνει μια όμορφη στιγμή ενός ζευγαριού, αξέχαστη! Πάντα άξια και πάντα πρωτοπόρα!
H Ελίνα Φρούντα με την κουμπάρα της Αλεξάνδρα Μπεκίρη
Η ιδιοκτήτρια του Μοναδικές Στιγμές και Όνειρα, με τις δύο αδυναμίες της, την κόρη της Αθανασία και τον σύζυγό της Γιώργο Μητρόπουλο της επιχείρησης «Ψητονοστιμιές».