Όλα τα «φώτα» στην παραλία του Κάτω Αλισσού – Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά βόλεϋ «Ανδρέας Μολφέτας»-ΦΩΤΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλη μια αθλητική διοργάνωση με τεράστια επιτυχία έφτασε στο τέλος άλλο να τουρνουά βόλεϋ Ανδρέας Μολφέτας που διοργανώθηκε από το σύλλογο Αλισσαίων «Πείρος», με δεκάδες συμμετοχές ρεκόρ φέτος με παίχτες που συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα που συμμετέχουν στην εθνική μας ομάδας νέων που παίζουν σε ομάδα του εξωτερικού.

 


«Σας ευχαριστούμε όλους εσας τους συμμετέχοντες τους χορηγούς μας ζαχαροπλαστείο φραουλιτσα ψητό νοστιμιές Ριγκο τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ δήμου δυτικής Αχαΐας Άκη Μπαχρα τους προέδρους των χωριών μας τον κόσμο την Ελινα Μποτσακη με τους συνεργατες της για τον συντονισμό και την οργάνωση αυτό το διήμερο το west cyti για την τεχνική υποστήριξη τα dytikanea.gr, e – dytika 4press flash star.

Μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη όταν βρίσκονται άνθρωποι από την ομοσπονδία βόλεϋ και παρακολουθούν τους αγώνες . Μπράβο στους Νικητές ανδρών λαζανας παυλοπουλος. Αλλα και στις γυναίκες . Μπράβο σε όλους εσας.
Πάμε γερά με όλους εσας με αγάπη για τον τόπο μας αυτό το διήμερο πάλι οι αλισσοι μας ακούστηκαν θετικά πάμε οι αλισσοι πάντα μπροστά», η ανακοίνωση του συλλόγου.