Καταχειροκροτήθηκε η «Μαγεία του Χορού» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραλίας Λακκόπετρας – Ποιους είδαμε να τα δίνουν όλα στην πίστα! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της εκδήλωση η «ερυθρα γαια» του συλλόγου παραλίας Λακκοπετρας.

Η μαγεία του Χορού μάγεψε τους παρευρισκομένους που γέμισαν το χώρο του DESEO και απόλαυσαν το Show Χορων απ όλο τον κόσμο.

Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος του dyikanea.gr, tempo24.gr και της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, Βίκυ Αθανασοπούλου. Τιμητικά βραβεία δόθηκαν στους Παναγιώτη Τσεκούρα και στους πρώην προέδρους του συλλόγου. Επίσης βραβεύθηκε για τη βοήθεια και τη στήριξη στο σύλλογο η δημοσιογράφος Β. Αθανασοπούλου, μια έκπληξη που είχε επιφυλάξει η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Πανίτσα.

Το Entertainment & Χορευτικό μέρος παρουσιάστηκε από την Βιβή Λουκοπούλου (Company Fire Advertsing –Marketing Services & Events)μ η οποία επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία  τη διοργάνωση ενώ έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολαου, τους Αντιδημάχους Βασίλη Γκοτσόπουλο και Ξεν. Μπαχρα  με τη σύζυγό του Γεωργία Λαλιώτη, τον πρόεδρο της ΑΚΙΔΑ Τάκη Κουνάβη με τη σύζυγό του Αγάπη Μαράτου, τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Καμπέρο, τον πρόεδρο της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλο, τον πρόεδρο του συλλόγου Λακκόπετρας Περικλή Ντεντόπουλο, το πρόεδρο του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου Περικλή Ρογκάλα, τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Τσιτσιά, το μέλος του συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών Ανδριάννα Σωτηροπούλου, τον πρόεδρο του συλλόγου Βραχνείκων Τ. Χρονόπουλο, τον πρόεδρο του συλλόγου Γομοστού Ανδρέα Νιφόρα, την πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κ. Αχαΐας Αφροδίτη Νταλάπα, την Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Αργυρώ Λοτσάρη, τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Π. Βουκελάτο, τον τραγουδιστή Π. Δημόπουλο, τον κ. Γεωρόγπουλο από το Εν Χορδώ τον οποίο θα απολαύσουμε και στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου και πολλούς άλλους.

«Με την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας στοχεύουμε σε σημαντικές Πολιτιστικές Διοργανώσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν προϊόντα από την Ποτοποιία Camari -Σπυρος Κούτουλας, από το 1885 παραγει και εμφιαλωνει Ουζο Εν πλω,Limoncello Camari ,Tεντούρα camari ,Κονιακ castello, και μια μεγάλη γκαμα λικερ. Η έδρα είναι στον Αλισσο Αχαΐας &  ΚΟΥΛΟΥ Λουκουμι το καλυτερο που εχουμε και παντα απολαμβανουμε! Το Winners Seminar Group σε συνεργασία με την LR Health & Beauty ,( Γιωργος Μπαταλης )την κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στον τομέα υγείας και ομορφιάς Με πιστοποιημένα φυσικά δερμοκαλλυντικά  προϊόντα», σημειώνει η κ. Λουκοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ