«Τρυπώσαμε» στο χώρο που θα γίνει η εκδήλωση του Συλλόγου Γομοστού – Δεν φαντάζεστε τί έχουν φτιάξει! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεράκι για την παράδοση, τον χορό, τον εθελοντισμό και την προσφορά, o Σύλλογος Γομοστού για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη μουσικοχορευτική του εκδήλωση. Ο Σύλλογος σας περιμένει όλους το Σάββατο 29 Ιουλίου, να χορέψουμε πιασμένοι χέρι – χέρι και να ενώσουμε όλη την Ελλάδα με παραδοσιακές μελωδίες και ρυθμούς! 

Οι εργασίες και οι εθελοντές

Το θέμα φέτος είναι «Φτάνει μια σκέψη στο χωριό». Η σκέψη να φτιαχτεί ένα μικρό … χωριό στο χώρο της εκδήλωσης (που παραχωρούν οι Αφοι Νιφόρα κάθε χρόνο στον σύλλογο), αγκαλιάστηκε από τα μέλη του συλλόγου. Εργάστηκαν λοιπόν εθελοντικά, σχεδόν όλο το χρόνο, για την ιδέα και έμπνευση του προέδρου Ανδρέα Νιφόρα και οι εργασίες ξεκίνησαν από νωρίς. Μια η βροχή, μία η ζέστη, οι εθελοντές δεν σταμάτησαν. Το αποτέλεσμα όμως τους δικαιώνει! Ο χώρος έχει «μεταμορφωθεί». Μην βιάζεστε … εκτός από αυτό σας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις!

Αξίζουν πραγματικά θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, τα μέλη του συλλόγου, τους εθελοντές και τους κατοίκους του χωριού που ενώνουν δυνάμεις και ανθρώπους! 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του dytikanea.gr

Και κάπως έτσι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα: