Έκκληση από τον σύλλογο ΕΛ.Α.Δ.Α. προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης για τα αδέσποτα – Ζητούν την παρέμβασή του

Έκκληση προς τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης Νίκο Τσώκο, απευθύνει ο Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α. σχετικά με αδέσποτα στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας. 

Το κείμενο που έχει αναρτηθεί ως εξής:

«Μέσα από τον σύλλογο έχουμε και μια ομάδα για τα αδέσποτα και έχoυμε να πούμε τούτο.. 1ον Πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας που βάζουν νερό και φαγητό στα αδέσποτα.. 2ον ΘΑ θέλαμε να ξέρουμε εάν ο κύριος Νικόλαος Τσώκος που είναι πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου που τον θεωρούμε ευαίσθητο άνθρωπο όχι μόνο για τον εμπορικό σύλλογο , αλλά και για άλλα κοινωνικά θέματα, εάν βλέπει την ταλαιπωρία των ζώων που έρχονται εκεί που μένει. Θέλουμε να παρακαλέσουμε τον αγαπητό φίλο μας και πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου να μας βοηθήσει και να κάνει παρέμβαση στους εμπόρους και στον δήμο γι αυτό το κοινωνικό πρόβλημα. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι είναι μέρος της ζωής μας και πρέπει να συμβάλουμε για την επιβίωση τους .. Σας ευχαριστούμε κύριε πρόεδρε».