ΣΟΚ για τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Δημήτρη Κωστακιώτη – Είδε το αυτοκίνητο της συζύγου του να χάνει τον έλεγχο…

H σύζυγος του υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, Δημήτρη Κωστακιώτη, Ελένη,  είναι η γυναίκα οδηγός, η οποία χθες αργά το βράδυ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να εγκλωβιστεί μέσα στο ΙΧ., στην οδό Αμερικής στην Πάτρα, στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου.Το συγκλονιστικό της υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της Ελένης, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο ο Δημήτρης Κωστακιώτης με τον γιο τους και κανόνιζαν μάλιστα  να πάνεκαι  για φαγητό. Ξαφνικά, όπως λέει στο tempo24.gr ο Δημήτρης Κωστακιώτης, αυτός και ο γιος του είδαν το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο και να τουμπάρει!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ το σοκ που υπέστησαν ήταν  μεγάλο, όπως και η αγωνία τους μέχρι να απεγκλωβιστει η τραυματίας και να διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά.

Ευτυχώς η Ελένη, γιατρός και αυτή, είχε Άγιο και δεν έπαθε τίποτα. όπως είπε αργότερα στους δικούς της ξαφνικά ένιωσε να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, δείγμα ότι αυτό υπέστη κάποια μηχανική βλάβη.

tempo24.gr