ΕΛ.Α.Δ.Α: Περιμένουμε να υιοθετηθούν οι ψυχούλες… – Ευχαριστίες από τον Σύλλογο στον δήμο για τη φροντίδα των κουταβιών – ΦΩΤΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α  για την εγκατάλειψη των τεσσάρων κουταβιών στο δημαρχείο. Συγκεκριμένα αναφέρουν: 

«Σήμερα το μεσημέρι μας πήραν τηλ από τον δήμο και μας είπαν ότι κάποιος ασυνείδητος πέταξε σε ένα τελάρο μέσα 4 κουταβάκια και τα άφησε στο προαύλιο των εργαζόμενων του δήμου. Πήγαμε στο σημείο αυτό και βάλαμε ένα σπιτάκι και τους φέραμε τροφή. Με την βοήθεια του αντιδήμαρχου κ. Βασίλη Γκοτσόπουλου και των εργαζόμενων τα βάλαμε σε ασφαλή μέρος, σε χώρο του δημαρχείου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Γκοτσόπουλο που έτρεξε να φέρει γάλα για τα μικρά και όλους τους εργαζόμενους πού έδειξαν ανθρωπιά για τα ζωάκια αυτά . Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει μία ψυχούλα από αυτές , ας επικοινωνήσει με τον σύλλογο , η με το δημαρχείο. Ευχαριστούμε ….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ …ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ, Η ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΖΩΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 30 000 ΕΥΡΩ .!!»