Παντρεύτηκαν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Αχαγιώτης σεφ Δημήτρης Κατριβέσης! ΦΩΤΟ

Το μεσημέρι της Κυριακής η Μαριάντα Πιερίδη και ο Αχαγιώτης σεφ Δημήτρης Κατριβέσης παντρεύτηκαν! Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Την τραγουδίστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της, Νικόλας και φυσικά έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα.

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα επιθυμήσουν: απλά, όμορφα και ρομαντικά.

Στο πλευρό τους είχαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Χωρίς κοσμικά καλέσματα αλλά με ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν αυτή την ημέρα μαζί τους. Η νύφη δεν σταμάτησε να χαμογελά καθόλη τη διάρκεια της τελετής. Αυτό το χαμόγελο που έχουν και οι δύο όταν ξυπνούν το πρωί και βλέπουν ο ένας τον άλλο! Για αυτό το χαμόγελο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Τις προετοιμασίες και τις λεπτομέρειες τις ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Μαριάντα Πιερίδη και μοιράστηκε αρκετές φορές στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ήταν άλλωστε μια διαδικασία που απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως είπε και η ίδια στο TLIFE, και φρόντισε κάθε «κομμάτι» να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της και γνωστού σεφ. Κουμπάρα τους είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου.

“Η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο”, έγραψαν στο προσκλητήριο του γάμου τους θέλοντας να δείξουν στους δικούς τους το νόημα που είχε η μέρα και για τους δύο. Φυσικά μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο party σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στην Πλάκα όπου το ζευγάρι έφτασε με μηχανή!