ΤΩΡΑ: Συμπλοκή κρατουμένων στη φυλακή Αγίου Στεφάνου-Υπάρχουν και τραυματίες ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επτά είναι τελικά οι τραυματίες από τη συμπλοκή που έγινε νωρίτερα στο σωφρονιστικό κατάστημα του Αγίου Στεφάνου στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.

Όπως αναφέρουν πηγές του tempo24.gr, οι τέσσερις τραυματίες ήδη έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο, ενώ σε λίγη ώρα θα μεταφερθούν και οι άλλοι τρεις, προκειμένου να τους κάνουν ράμματα, με την κατάσταση της υγείας τους να μην κρίνεται ως σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το επεισόδιο ξεκίνησε όταν Έλληνες κρατούμενοι εντόπισαν στην πτέρυγά τους έναν Αλβανό κρατούμενο με αυτοσχέδιο μαχαίρι και προσπάθησαν να του το αρπάξουν.

Ακολούθησε σύρραξη με αποτέλεσμα τους επτά τραυματισμούς. Παρενέβησαν οι σωφρονιστικοί και κατάφεραν μετά από λίγο να τους χωρίσουν και να ηρεμήσουν τα πνευματα

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, έπειτα από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων Ελλήνων και Αλβανών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους, ούτε τα αίτια της συμπλοκής.

tempo24.gr