Παρελθόν ο Σπύρος Κρίθης για τον ΑΟ Δύμης – Αναλαμβάνει ο Ζώης Αλεξόπουλος – Η ανακοίνωση της διοίκησης

Η Διοίκηση του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Διευθυντή και Προπονητή των Ακαδημιών Σπύρο Κρίθη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Ο κ. Κρίθης αποτέλεσε ένα αξιόλογο συνεργάτη τα τελευταία 2 χρόνια και βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη και λειτουργία των Ακαδημιών.
Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε τα καλύτερα.Ο Σπύρος πάντα θα είναι ένας αληθινός φίλος και κομμάτι της Αθλητικής μας Οικογένειας».

Τον Σπύρο Κρίθη αντικαθιστά ο προπονητής των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟ Δύμης 07, Ζώης Αλεξόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Τμημάτων.

«Ως Τεχνικός Υπεύθυνος, στο Ακαδημαϊκό πρόγραμμα προπονήσεων θα συνδράμει ο κόουτς του Αντρικού Τμήματος Νίκος Παναγιωταρόπουλος.
Μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Μαντά, Βιβή Σταμάτη, Γιώργο Θανόπουλο και Σταύρο Αλεξόπουλο, θα δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό για την νέα γενιά των αθλητών.
Στόχος της οικογένειάς μας αποτελεί η συνεχής προσφορά στα παιδιά μέσα από προπονήσεις και αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις ηλικίες, η δημιουργία νέων αθλητών και η ενίσχυση του αντρικού μας τμήματος στο μέλλον με ίδιες δυνάμεις ελεύθερα. Πάνω σε αυτή την κατεύθυνση, με αγάπη για τα παιδιά, το άθλημα και την προαγωγή του στον τόπο μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά», καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης.