Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στη δυτική Αχαΐα – Χρ. Νικολάου: «Αντιμετωπίσαμε άμεσα και έγκαιρα τα προβλήματα από τον χιονιά»

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο Δευτέρα στη δυτική Αχαΐα. Μέσω του dytikanea.gr ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη λειτουργία των σχολικών μονάδων, αφού έχουν προβλεφθεί και καλυφθεί όλες οι ανάγκες και για αυτές τις περιπτώσεις.

«Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να μη λειτουργήσουν τα σχολεία μας, άλλωστε βλέπουμε ότι ο καιρός από σήμερα (Κυριακή) είναι λίγο πιο φιλικός με τον ήλιο να κάνει την εμφάνισή του», σημειώνει ο κ. Νικολάου.

Επίσης ο δήμαρχος σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι ο χιονιάς ήταν σφοδρός και έπληξε πολλά δημοτικά διαμερίσματα της δυτικής Αχαΐας, το τμήμα της πολιτικής προστασίας του δήμου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο, αντέδρασε άμεσα χωρίς να δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

«Για πρώτη φορά στο δήμο μας φέραμε αλάτι. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στα προβλήματα κυρίως στα ορεινά διαμερίσματα, όπως γράψατε και εσείς με τον ιερέα, ο οποίος είχε θορυβηθεί και λογικό ήταν, αλλά τελικά όλα καλά», τονίζει ο κ. Νικολάου, προσθέτοντας ότι φορτηγά του δήμου και ιδιωτικά μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα για τη ρίψη αλατιού όπου υπάρχει παγετός για την ασφάλεια των πολιτών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιερέας αποκλείστηκε για τρεις ώρες μέσα στα χιόνια στις Βελιτσές! Σοβαρά προβλήματα στη δυτική Αχαΐα από τις χιονοπτώσεις