Δυτική … Δυμαίων … Αύρα – Ποιους συναντάμε εκεί; Τί θέλουν να μας πουν; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΡΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Μέσα από αυτή την οπτική περιπλάνηση σας καλούμε να γνωρίσετε τις ομορφιές και να νιώσετε την αύρα και τη ζεστασιά της δυτικής Αχαΐας …την πανδαισία των χρωμάτων, τη ζωντάνια των τοπίων , ένα πραγματικά ακατέργαστο διαμάντι το οποίο μας καλεί να το σμιλέψουμε…».

Γράφει ο Νίκος Αμαξάς στο καλωσόρισμα της σελίδας στο facebook Δυτική…Δυμαιων… Αύρα…

Η σελίδα φιλοξενεί φωτογραφίες από τις ομορφιές της δυτικής Αχαΐας, έτσι όπως μόνο η φύση γνωρίζει μέχρι σήμερα… Οι εμπνευστές της σελίδας επιθυμούν να ταξιδέψουν τον τόπο τους μακριά και να τον διαφημίσουν, ελπίζοντας να προσδώσουν ανάσα σε έναν τόπο που έχει αδικηθεί και που μπορεί πραγματικά να μετατραπεί σε ένα «διαμάντι».

«Εδώ υπάρχει κάτι που δεν γίνεται πουθενά….οποιοσδήποτε μπορεί να απαθανατίσει ότι έχει σχέση με τη δυτική Αχαΐα και να το ανεβάσει ο ίδιος….έτσι χτίζουμε όλοι το παζλ του brand name της περιοχής…», εξηγούν οι διαχειριστές της σελίδας στο dytikanea.gr 

Οι χρήστες της σελίδας, ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες φωτογράφοι αποκαλύπτουν τα «μυστικά» της δυτικής Αχαΐας που μπορεί να δώσει ιδέες και να εμπλουτίσει τις σκέψεις όσων έχουν στα χέρια τους την τύχη αυτής της μεριάς της γης… Κάνοντας κάτι πολύ απλό. Αγαπώντας κάθε τί είναι ζωντανό μπροστά στον φακό!

 Μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα:

Ορειβασία στα μαύρα βουνά της Καλογριας

 

To γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Αλυκών με τον όμορφο στολισμό που απαιτούν οι γιορτινές ημέρες

Δάσος Στροφυλιάς