Το Bonachao πάει … Βόρειο Πόλο! Τί ζήτησαν οι Αχαγιώτες από τον Άγιο Βασίλη; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια πρωτότυπη ιδέα – όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε – είχε η Σοφία Μητροπούλου, υπεύθυνη του καταστήματος BONACHAO στην Κάτω Αχαΐα. Η μοναδική βιτρίνα που εμπνεύστηκε αποτελεί πόλο… έλξης, αλλά πάει και Βόρειο… Πόλο! 

Ενόψει Χριστουγέννων η βιτρίνα του γνωστού καταστήματος στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, «φιλοξενεί» τα γράμματα των Αχαγιωτών που στέλνουν στον Άγιο Βασίλη. Πρόκειται για μια ιδέα που αγκαλιάστηκε με αγάπη από τους πελάτες της επιχείρησης οι οποίοι φυσικά εκτός των άλλων ζητούν και ρούχα … BONACHAO!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το BONACHAO πρωτοτυπεί, ξεχωρίζοντας στο εμπορικό κέντρο της πόλης ως μια από τις επιχειρήσεις που μαγνητίζουν όχι μόνο από την ποιότητα των προϊόντων και τη ζεστή εξυπηρέτηση, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο «προσαρμόζεται» στην επικαιρότητα! Αξίζει να θυμηθούμε τις απίθανες «Αραπίνες» την περίοδο του Καρναβαλιού, φωτογραφίες των οποίων είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η Σοφία Μητροπούλου με την κορύφωση της εορταστικής περιόδου… Έπεται συνέχεια!

Τί πιο ωραίο λοιπόν αυτή την εποχή, να κάνετε τις αγορές σας στο BONACHAO και με την ευκαιρία να στείλετε το γράμμα σας μαζί με τα παιδιά σας στον αγαπημένο όλων, τον Άγιο Βασίλη!!!!

bona-sofia-4

bona-sofia-2

bona-sofia-8

bona-sofia-7

bona-sofia-6

bona-sofia-5

bona-sofia-10

bona-sofia-9

 

bona-sofia-1