Σύλλογος Γομοστού: «Χιόνι», θεατρική παράσταση, δώρα και κεράσματα για όλους στην επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

Το είπε και το έκανε ο Σύλλογος Γομοστού, όπως είχε γράψε χθες το dytikanea.gr ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.  τα μέλη του έφεραν … τεχνητό χιόνι στο χωριό με ειδικό μηχάνημα το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Καταχειροκροτήθηκε επίσης η θεατρική παράσταση από την ομάδα του συλλόγου, η οποία παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την Φρικαντέλα του Ε. Τριβιζά. Τα παιδιά είπαν τα κάλαντα και ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Νιφόρας, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για μια ακόμη φορά τον σύλλογο να πραγματοποιήσει μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση. Η γιορτή έγινε στο Πνευματικό κέντρο του χωριού, ενώ την ατμόσφαιρα «φώτιζε» το Χριστουγεννιάτικο χωριό που με πολύ μεράκι και αγάπη στήθηκε από τα μέλη του συλλόγου, φίλους και εθελοντές.

Εκεί ήταν και οι γυναίκες του χωριού! Έφτιαχναν λουκουμάδες και κερνούσαν μικρούς και μεγάλους!

Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του συλλόγου και ο αγαπημένος Άγιος Βασίλης. Ποιος να ήταν άραγε…(από τα μάτια μπορούσε κάποιος να καταλάβει;). Όποιος και να ήταν, τα παιδιά χάρηκαν την κουβέντα μαζί του στο «σπίτι» του Άγιου, πάνω από το οποίο «έπεφτε» το χιόνι! Μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους! Και του χρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του dytikanea.gr και ΒΙΝΤΕΟ του tempo24.gr που βρίσκονται πάντα κοντά στις προσπάθειες του συλλόγου Γομοστού: