Στο ζαχαροπλαστείο «Μπεζεριάνος» στην Κάτω Αχαΐα οι πιο γλυκές προτάσεις για τις γιορτές! Πάρτε μια … γεύση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και φέτος τις γιορτές στο ζαχαροπλαστείο Μπεζεριάνος στην Κάτω Αχαΐα, θα βρείτε τα παραδοσιακά γλυκά σε φιλικές τιμές χωρίς καμία «έκπτωση» στην ποιότητά τους!

Άλλωστε το γνωστό ζαχαροπλαστείο στην Κάτω Αχαΐα (Πατρών – Πύργου και Αράξου) στο κέντρο της πόλης, χρησιμοποιεί υλικά πρώτης ποιότητας που το έχουν αναδείξει σε μια από τις καλύτερες και μακροβιότερες επιχειρήσεις της δυτικής Αχαΐας. Η παράδοση και η ποιότητα στα γλυκά και τα παγωτά, συνοδεύει το ζαχαροπλαστείο «Μπεζεριάνος» αδιάλειπτα από το 1933. Από τότε όλες οι γενιές ακολουθούν τα μυστικά του καλού γλυκού πάντα με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Και φέτος στις γιορτές, η πρόταση για τα παραδοσιακά γλυκά σας, είναι μία! Μυρωδάτα μελομακάρονα, λαχταριστές δίπλες και γευστικούς κουραμπιέδες από το ζαχαροπλαστείο «Μπεζεριάνος» στην Κάτω Αχαΐα!

Και μην ξεχνάτε! Τις τούρτες για μικρούς και μεγάλους για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Για γάμους, βαφτίσια και άλλες εκδηλώσεις, το ζαχαροπλατείο «Μπεζεριάνος» αναλαμβάνει όλες τις παραγγελίες σας.

Ζαχαροπλαστείο «Μπεζεριάνος»

Πατρών – Πύργου και Αράξου

Τηλ: 6980 756971

 

PAVLINA GLYKA 2

PAVLINA GLYKA 3

MPEZERIANOS DYTIKANEA3

 

MPEZERIANOS DYTIKANEA2

MPEZERIANOS DYTIKANEA1

GLYKA PAVLINA

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 8

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 7

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 6

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 5

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 4

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 1

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 2

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΛΥΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ 3