Παραδοσιακό Καφέ-Μεζεδοπωλείο ΑΝΩ Αλισσός: Η καλύτερη επιλογή για σπιτικούς μεζέδες και γιορτινή ατμόσφαιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως τρώμε στο σπίτι μας… Κάπως έτσι χαρακτηρίζουν την εμπειρία τους οι «πιστοί» του Παραδοσιακού Καφέ-Μεζεδοπωλείου στον Άνω Αλισσό. Παραδοσιακά εδέσματα, σπιτικοί μεζέδες, φαγητά της κατσαρόλας και ένα μοναδικό, γιορτινό κουνέλι στιφάδο!

Ο κατάλογος του μαγαζιού θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Ένα κι ένα τα πιάτα που σερβίρονται, με υλικά διαλεγμένα όπως θα κάνατε εσείς για το δικό σας τραπέζι! Κεφτεδάκια, κοκορέτσι, γαρδουμπάκι και βέβαια πάντα φρέσκες λαχταριστές τηγανιτές πατάτες! Συνοδευόμενα με το κατάλληλο κρασί ή την κρύα μπύρα σας, η απόλαυση εκτοξεύεται! Το Παραδοσιακό Καφέ-Μεζεδοπωλείο ΑΝΩ Αλισσός για τις μέρες των γιορτών, έχει φτιάξει για εσάς ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, στολισμένο με αγάπη από τους υπεύθυνους της επιχείρισης. Ποιότητα, εξυπηρέτηση και σεβασμό στη διασκέδαση των πελατών που αυτές τις μέρες την έχουν περισσότερο ανάγκη. Αυτό είναι το Παραδοσιακό Καφέ-Μεζεδοπωλείο ΑΝΩ Αλισσός. Και άλλα πολλά. Που θα ανακαλύψετε μόνοι σας. Καλές γιορτές!