Ασφαλιστικό γραφείο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στην Κάτω Αχαΐα – Οι σίγουρες λύσεις και έξυπνες επιλογές

Το ασφαλιστικό γραφείο ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ λειτουργεί από το 2005 στην Κάτω Αχαΐα και βρίσκεται στην Πατρών Πύργου 89 (έναντι πλατείας).

Το πρακτορείο του κ. Νικολοκόπουλου, δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης σε συνεργασία πάντα με τις καλύτερες και πιό φερέγγυες εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Στο ασφαλιστικό γραφείο του κ. Νικολακόπουλου θα έχετε τη δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ ασφαλιστικών προϊόντων έτσι ώστε να επιλέξετε μαζί με τους υπευθύνους του γραφείου, το πρόγραμμα που ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Επίσης παρέχεται υψηλό service σε κάθε ασφαλισμένο, δυνατότητα έκδοσης συμβολαίου από το γραφείο και άμεση και δωρεάν παράδοση αυτού στο χώρο σας.

Η επιχείρηση είναι ασφαλισμένη για τυχόν λάθη και παραλείψεις της που θα μπορούσαν να βλάψουν τα συμφέροντα των πελατών της, μέχρι του ύψους του 1.000.000 Ευρώ ανά απαίτηση και 1.500.000 Ευρώ συνολικά ανά έτος σύμφωνα με την πρόσφατη οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Επικοινωνήστε με το Πρακτορείο Ασφαλειών ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ για να σας ενημερώσουν ή να έρθουν στο χώρο σας, έτσι ώστε να επιλέξετε μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου, το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Ενημερωθετείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρησης για τις τιμές, τις προσφορές, αλλά και τις ειδικές τιμές για ανέργους, πολύτεκνους και δημοσίους υπαλλήλους.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ